Καλώς ορίσατε στη νέα ιστοσελίδα μας!

Το περιεχόμενο του ιστότοπου ilidispan.gr, όπως τα κείμενα, τα βίντεο, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.

Το περιεχόμενο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση.

Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στο διαδίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετική με περιεχόμενο που βρίσκεται δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μας ή σχετική με κάποια από τις υπηρεσίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email, είτε μέσω τηλεφώνου.

Δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

Χρήση Περιεχομένου

Τα δικαιώματα του περιεχομένου παραμένουν στην ιστοσελίδα ilidispan.gr ή/και τους συντάκτες αυτού. Μπορείτε να σώσετε το περιεχόμενο για προσωπική, μη εμπορική χρήση ή να το αναδημοσιεύσετε μόνον εφόσον αναφέρεται η πηγή στο τέλος της δημοσίευσης, με ενεργό σύνδεσμο προς αυτήν.